Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Baj ha 5G-n keresztül töltök...

Baj ha 5G-n keresztül töltök le több tiz gigabájtos dolgokat?

Figyelt kérdés
Korlátlan mobilnetem van, lenne lehetőségem bekötni optikai netet de minek ha ez is elég gyors nekem, meg sokkal kényelmesebb is. Főleg Steam en keresztül töltök le játékokat, vagy egyébb helyről filmet vagy zenét. Sok olyat hallotam hogy ha valaki túl sokat tölt le azzal "megbénitja a cellát" amit a Telekom nem dijaz és be lassitják a sebbességet, rosszabb esetben akár fel is függeszthetik a szolgáltatást, de akkor mi értelme a kezembe nyomni korlátlan mennyiságű netet ha folyton azon kell agódnom hogy, jaj most ezt letöltsem vagy ne, mert lehet mindjárt kopog a Telekom az ajtón hogy mi a f*szt csinálok??
2022. szept. 25. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Telekomnál nem tudom hogy van, de Yettelnél én hónapok óta 2-3 tb adatforgalmat generálok. Eddig nem volt belőle semmi gond. Ha korlátlan, akkor legyen tényleg korlátlan.
2022. szept. 25. 09:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz belőle gond.
2022. szept. 25. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! :)
2022. szept. 25. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!