Dorothy13 kérdése:
Facebook által letiltott fiókot valaki kapott vissza?
Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 16:26
1/7 anonim válasza:
Természetesen. Meg van a menete, ha felveszed velük a kapcsolatot, igazolod magad a személyi okmányod másolatával, akkor rövid időn belül visszakapod. Nemrég is segítettem benne egy ismerősnek, pár nap volt.
2/7 anonim válasza:
Attól függ miért tiltották le. Van amikor igen, van amikor nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Mert valaki feltörte a fiókomat és fél töltött egy 18karikas képet... És csak annyit tudtam tenni hogy rámentem, hogy nem értek egyet a döntéssel. És iratokat nem engedett feltolteni
2022. szept. 21. 19:48
5/7 anonim válasza:
Egy pillanat, mi ez a sok face feltörés mostanában? 5-10 ember fiókját törik fel, nap mint nap..
7/7 A kérdező kommentje:
Kérdés mi a gyenge... Nagybetű kisbetű szám és karakter volt... A ketlepcsos azonosítas nem volt bekapcsolva.
De ez akkora szenyasag hogy 12 ev után letilt örökre. Ja es kaptam tőlük mailt hogy igen megerősítik a szokatlan tevékenységet... Kössz
2022. okt. 2. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!