Mit szóltok az új indamail-es szolgáltatóhoz?
Sajnos aki átvette , már tiltja a reklámblokkoló használatát, ami azért nagyon hasznos volt, mert nem villogtak ugráltak összevissza a reklámok és kis felbontású gépen is viszonylag jól lehetett látni a tartalmat. Azt hiszem az indamail felett is eljárt az idő..... elég szutyok lett....
Csak egyre rosszabb, firefoxból nem töltött be, linuxról az hiszem működik....
Kár érte. Főiskolás korom óta használtam (akkor még Vipmail néven futott), azaz több, mint 15 éve. A GMail még gondolat sem volt, amikor már használtam. Az, hogy volt normális mappa-szerkezet, és rendesen támogatta az IMAP-ot, meggyőzött arról, hogy továbbra is ezt használjam.
Aztán jött a hanyatlás. Én inkább béreltem egy VPS-t, felhúztam rá egy saját mail szervert, és most azt használom. Azt legalább nem fogja senki elszúrni. ;-)
Firefoxból nekem sem működik,de miért?
Chrome-ból jó,csak nem azt a böngészőt használom...
A "sütik" törlése talán megoldást jelenthet.
Legalábbis a problémák egy részére.
Mert azt, hogy sem a Steam, sem a Gog, és még sok más ismert szolgáltatás e-mailjei sem jutnak el az Indamailes fiókokba, az nem user error.
Én a hétvégén költöztettem át mindenemet Indáról más címre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!