Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook mobilon. Ingyenes?...

Facebook mobilon. Ingyenes? Az adatforgalom is? Hogy működik?

Figyelt kérdés

T-Mobilos vagyok, van egy Sony Ericsson K510i típusú telefonom és beállítottam a facebook honlapján, hogy tudjak facebbok-ozni mobilon is. És ez hogy ingyenes? Teljes egészében? Tehát van a kártyámon 671 Ft, de én elkezdek a telómon facebook-ozni, akkor nem vesz le pénzt? Megmarad a 671 Ft-om? Vagy az adatforgalomért a szolgáltató levonja a pénzt? Hogy működik ez pontosan?

Köszi a válaszokat előre is!

2010. szept. 26. 08:49
 1/1 bp1985 ***** válasza:
Mobilnet előfizetés kell, olvasd el az apróbetűs részt is. Ingyenes maga a facebook kezdőoldala, de adatforgalmat generál, ha pl képet nézel, stb. De rengeteg kérdés volt már erről itt. Keress vissza, részletesen le van írva. Amúgy meg rossz kategóriába raktad.
2010. szept. 26. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!