Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha instagramon valakit bekövet...

Ha instagramon valakit bekövetek és véletlenül megnézem a sztoriját majd egyből kikövetem kijelzi neki hogy bekövettem vagy nem illetve azt látja hogy megnéztem?

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé túlkomplikálod a dolgot. Azért teszi ki a sztorit, hogy a követői megnézzék, nem kell semmit belemesélni. Ha ennyire fosol attól, hogy bármilyen kommunikáció történjen az általad sunyiban követett emberrel, akkor ne kövesd be, és nincs probléma. Vagy legyen annyi vér a pucádban, hogy fel mered vállalni, hogy megnézed a dolgait, amit többek között neked, mint követőnek rakott ki, tehát nincs benne szenzáció, hogy egy követő megnézi.

És ez még mindig csak egy netes fiókra kattintás körüli dráma, bele sem merek gondolni, milyen trauma lenne odaállni valaki elé szemtől szembe és kinyitni a szádat, hogy akarsz tőle valamit.

2022. szept. 18. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen látja. Lényegtelen hogy követi e az ember vagy sem
2022. szept. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!