Nem enged fiókműveletet végezni a Google fiókkal és bent ragadtam, mit tegyek?
Tehát van egy email cím amit nem én csináltam csak néha használtam és be vagyok rajta jelentkezve folyamatosan viszont közbe valaki megváltoztatta a jelszót és azt írja ki értesítésnek a Google, hogy fiókművelet szükséges.
Én megpróbáltam eltávolítani a Google fiókot viszont nem engedte mert azt írta, hogy a folytatáshoz jelentkezzek be újra de nem tudom a jelszót.
Ilyenkor mi a teendő, hogy el tudjam távolítani az email címet? Nincs kedvem gyárira visszaállítani az egészet.
Amikor rákattintok erre a "fiókművelet szükséges" értesítésre akkor azt írja ki, hogy a rendszer kijelentkeztette önt a fiókjából. Jelentkezzen be újra a folytatáshoz.
De ha a telefon gmail applikációját használom akkor ott meg be vagyok jelentkezve a fiókba.
Akkor majd fiókművel az, akié.
"Tehát van egy email cím amit nem én csináltam csak néha használtam és be vagyok rajta jelentkezve"
A Google-fiók, amihez tartozik az email cím, az a tiéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!