Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Instagram és Messenger jelzi...

Instagram és Messenger jelzi a screenshotot?

Figyelt kérdés

Valahol írták cikkekbe,hogy a messenger már tudja ezt a funkciót. Hol lehet ezt beállítani? Európában már elérhető?

És az instagram tud ilyet? Ha egy storyt pl screenshotolok, azt látja aki feltette?

2022. szept. 17. 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem akarod, hogy valaki lementse akkor ne rakd ki a tartalmat és kész.. :D
2022. szept. 17. 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Már azt is ha valaki lefényképezi a monitort.. 🤣
2022. szept. 17. 16:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. szept. 17. 17:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Mert pl. messengeren már Amerikában megjelent ez a funkció, akkor ezek szerint nálunk még nem. Tehát sem az instagram, sem a messenger nem tud ilyet nàlunk.
2022. szept. 17. 17:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Amúgy az első totál nem bírta a kérdést sem megérteni, a második meg hiába poénkodik, a snapchat pl. jelzi ha csinàltál egy screenshotot, szóval ez nem egy ilyen húmekkora technika, ma már ez van.
2022. szept. 17. 17:30
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

De az első is megértette a kérdést, de attól még hülyeségnek tartja.

Miért számít, hogy valaki csinál képernyőfotót nyilvános tartalomról? Hát az nyilvános, úgy is látja.

A messengeren nálunk is tudsz olyan titkos beszélgetést indítani, ahol meg tudod szabni hogy megtekintés után mennyi idővel törlődjön az üzenet és az jelzi azt is ha screenshot készült.

De én továbbra sem értem miért lényeges ez. Küldesz valakinek valamit instán azt azért teszed hogy lássa amit küldesz nem? Onnantól nem tökmindegy hogy hányszor látja? :D

Olyan tartalmat ne küldj senkinek, amit nem szeretnél ha nyilvánosan is kikerülne és ha így teszel akkor ezeknek a funkcióknak nincs is jelentőssége. Ne légy instari banc b+ :D

2022. szept. 17. 18:29
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Sehol sem vezeték be. Ez egy nagy tévhit
2022. szept. 17. 19:07
 8/14 A kérdező kommentje:

"De az első is megértette a kérdést, de attól még hülyeségnek tartja."

Mégse értetted meg te 🤡, és még nyomod is a kretént ezek után is.

Egy, pont nem magamról van szó, hanem ha esetleg egy instari.anc képét elmentem, illetve fiú vagyok, nem csaj, szóval duplán benézted és magyarázod a sületlenségedet.

2022. szept. 17. 21:46
 9/14 A kérdező kommentje:

"Nem. Sehol sem vezeték be. Ez egy nagy tévhit"

[link]

[link]

[link]

Akkor ezek az oldalak, és még vagy 70 másik téved?

2022. szept. 17. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:
70%

"Egy, pont nem magamról van szó, hanem ha esetleg egy instari.anc képét elmentem, illetve fiú vagyok"

Szóval akkor mégis rólad van s, csak a másik oldalon.

Most direkt kipróbáltam, a sima messengerben nem működik a funkció, csak a titkos módban.

2022. szept. 17. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!