Instagram és Messenger jelzi a screenshotot?
Valahol írták cikkekbe,hogy a messenger már tudja ezt a funkciót. Hol lehet ezt beállítani? Európában már elérhető?
És az instagram tud ilyet? Ha egy storyt pl screenshotolok, azt látja aki feltette?
De az első is megértette a kérdést, de attól még hülyeségnek tartja.
Miért számít, hogy valaki csinál képernyőfotót nyilvános tartalomról? Hát az nyilvános, úgy is látja.
A messengeren nálunk is tudsz olyan titkos beszélgetést indítani, ahol meg tudod szabni hogy megtekintés után mennyi idővel törlődjön az üzenet és az jelzi azt is ha screenshot készült.
De én továbbra sem értem miért lényeges ez. Küldesz valakinek valamit instán azt azért teszed hogy lássa amit küldesz nem? Onnantól nem tökmindegy hogy hányszor látja? :D
Olyan tartalmat ne küldj senkinek, amit nem szeretnél ha nyilvánosan is kikerülne és ha így teszel akkor ezeknek a funkcióknak nincs is jelentőssége. Ne légy instari banc b+ :D
"De az első is megértette a kérdést, de attól még hülyeségnek tartja."
Mégse értetted meg te 🤡, és még nyomod is a kretént ezek után is.
Egy, pont nem magamról van szó, hanem ha esetleg egy instari.anc képét elmentem, illetve fiú vagyok, nem csaj, szóval duplán benézted és magyarázod a sületlenségedet.
"Egy, pont nem magamról van szó, hanem ha esetleg egy instari.anc képét elmentem, illetve fiú vagyok"
Szóval akkor mégis rólad van s, csak a másik oldalon.
Most direkt kipróbáltam, a sima messengerben nem működik a funkció, csak a titkos módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!