Utorrentről bittorentre váltottam, de hiába töltöttem le sok torrentet és írja mindnél, hogy "seed", ncore-n mégis azt jelzi, hogy mindegyik leállt. Ki kell nyitni valami portot esetleg, hogy visszafelé is töltse a program?
Figyelt kérdés
2 fájlnál mégis seedet ír, szóval tényleg nem értem, hogy valamit pluszba be kell még állítani, vagy miért van így? Beállítottam, hogy ne legyen korlátozva semmilyen torrent mennyisége..2022. szept. 17. 01:52
1/4 A kérdező kommentje:
mivel épp szolgáltatót is váltottam pár napja, ezért hosszas kutatás után arra jutottam, hogy a szolgáltatóm a NAT mögé rejtett, emiatt nem tudok seedelni elvileg. O.o
2022. szept. 17. 02:14
2/4 anonim válasza:
Ennyire nem vágom, de nekem is volt problémám a napokban seed-del mert nem működött.
BitTorrent fülön az ütemezést állítottam. Le:3, Fel:50, Aktív torr.:50 és elkezdett seedelni. Neten találtam valami leírást valahol erre.
3/4 A kérdező kommentje:
Helpdesk-n azt írták nekem, hogy karbantartás volt/van, azért nem írja a seedeket. A torrent programban viszont látom szépen a feltöltési sebességet, szóval gondolom seedeli is :D
Viszont ezt csak azoknál látom, amit épp letöltök. A régebbiek alszanak.
2022. szept. 17. 09:58
4/4 A kérdező kommentje:
nálam az ütemezés ki van kapcsolva, gondolom, az a legjobb :D
Sokat akarok seedelni, hogy javuljon a rangom, ha már vettem egy 2tb-s hdd-t
2022. szept. 17. 10:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!