Miért nem jó az új router lefedettsége ?
Mert túl nagy házban élsz.
Vagy költözz 1 szobás garzonba, vagy használj több routert (ap módút minden szobába).
"egy délután alatt bőven megvolt"
Ha egy router beállítása 10 percnél több időt vesz igénybe, akkor nem értesz hozzá (nem bántásból), szóval kérj meg valakit, hogy nézze át a beállításokat.
Azért egy 30ezres routernek le kéne fednie egy házat.
-Első válasz írójának-
Köszönöm a segítséget, vezetékes internetet anyagi gondok és bizonyos fizikai határok miatt kicsit macerás lenne bevezetni, de már igyekszem dolgozni az ügyön.
-2-ik válasz írójának-
Remélem jó érzés volt kiadni magából ezt az építő jellegű kritikát, bár nem hiszem, hogy kérdésemben említett 5-6 méter miatt nagynak számítana a ház. De köszönöm az idejét, amit a válasz írására nekem szentelt.
-3-as válasz írójának-
Igen, ez volt az első router beüzemelésem, de gonosz volt a modem, nem volt nálam éppen laptop, pedig kellett egy firmware update és az alkalmazás gonosz, de mostmár jól működik, hál’istennek. Egy pár helyen már utána néztem, hogy mit tudnék tenni, de ilyen irányú problémát még semmilyen hasonló helyen nem írtak ehhez az eszközhöz. Köszönöm javaslatát !
-4-es válasz írójának-
Sehol se írtam azt, hogy egy akkora hazát akarnék lefedni, de igazán köszönöm kultúrált, ámde irreleváns válaszát.
Köszönöm a válaszokat, további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!