Nem tölti be a beállítás a freewifi HTML oldalt, hogyan oldjam meg?
Xiaomi telefonomon eddig jó volt ha freewifire léptem akkor pl Tesco freewifi előjött egy HTML oldal ahol el kellett fogadni, hogy betartom az általános szabályokat. És ezzel tudtam csatlakozni az internethez.
Most nem tölt be semmit, csak sima fehér oldal jön elő.
Mit tegyek? Nem fogok gyári beállításokat visszaállítani.
Köszönöm szépen!
19/N
Csatlakozz a WiFi-re, nyisd meg a böngészőt és írj be bármilyen domaint. Pl. www.telex.hu és ahelyett is be kellene töltődnie az "elfogadós" oldalnak.
(Esetleg az bekavarhat ha olyan böngészőt használsz, ami tömöríti és átalakítja az oldalakat, mint pl. az Opera Mini ha úgy van beállítva.)
Kedves Pelenkásfiú xd
Köszönöm szépen a válaszod, de mi történt szerinted? Eddig minden jól működött.
Hát ezt így sajnos nem tudom megmondani. :D
Még azt sem írtad le, hogy melyik böngészőt használod.
Megpróbálhatod az app gyorsítótárát törölni a beállításoknál.
Én egyik böngészőbe sem lépek be, egyszerűen jött egy felugró ablak és ott kellet elfogadni azt amit kért az adott wifi.
A telefonon a gyári böngésző van, és a Chrome.
Mind a kettőt szoktam használni de a legtöbbet a Chromeot.
Hmm..
Én nagyon régen használtam ilyen free WiFi-t, de akkor úgy működött nekem hogy felül kiírta, hogy bejelentkezés szükséges és ha rányomtam, akkor bejött a böngészőben egy oldal.
De ha véletlenül ezt bezártam, akkor bármilyen cím beírásával visszajött az oldal.
A legtöbb ilyen "free wifi" HTTP protokollt használ HTTPS helyett.
Ezt viszont a legtöbb böngésző már kiszűri, és nem engedi megnyitni.
Egyébként ha előfizetsz egy mobilnet szolgáltatásra, akkor megszűnik a gondod.
Kedves férfiak,
Nekem egy nőnek kellet ezt megoldani.
Itt a link ami azonnal behozza a nyílt wifi HTML oldalt.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!