Mennyire kamu ez a bitcoin oldal? És ha nem is lenne kamu akkor mi értelme van?
Én nekem elég kamunak tűnik, nem hiszem hogy lehet találni bitcoinokat. Mi értelme volt ezt létrehozni? Mire jó? Egy külföldi fórumon találtam van más ilyen oldal is, és abban hisznek ezen lehet bitcoint találni. Nevetséges nem??
És ez mire jó?
Előre legenerált pénztárcák 0-ás egyenleggel. Mivel a kulcsot bárki ismerheti a használatuk nem biztonságos.
Egyáltalán nem kamu. És elméletileg lehet is vele olyan privát kulcsot találni, amin még bitcoin is van. Az oldal legenerál oldalanként x privát kulcsot, és megnézi, hogy azok élnek-e, és van-e rajtuk egyenleg. De. Mivel ~2^256 darab privát kulcs létezik, erre igen kevés az esély. Pontos számokat nem tudok, úgyhogy most nagyon nagy becslések lesznek. Szóval a földön él ~8*10^9 ember. Ez ~2^33. Szóval ha minden embernek van egy privát kulcsa (nincs), akkor egy kulcsot véletlenszerűen kiválasztva ~2^33/2^256 valószínűséggel kapsz egy használt kulcsot. Az ~10^-70. Tehát kábé nulla a valószínűsége, hogy találsz egy kulcsot, amit valaki használ.
#2: az oldal lényege, hogy az összes kulcsot tartalmazza.
TLDR: Az oldal nem kamu, de annak az esélye, hogy találsz vele pénzt, kábé nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!