Hogyan kell megszüntetni az msn fiókomat?

Itt bejelentkezel:
Ha rögtön az első oldal alján nem adja ki, akkor keresd meg az "egyéb beállítások" menüpontot. Ott lesz, hogy "a fiók megszüntetése".
"Fiókja megszüntetésekor:
Véglegesen törlődnek hitelesítő adatai (e-mail címe és jelszava).
Véglegesen törlődnek a Windows Live rendszerben regisztrált adatai. Regisztrált adatok megtekintése
Nem tud majd bejelentkezni a Windows Live rendszerbe vagy a Microsoft más szolgáltatásaiba, illetve semmilyen olyan más webhelyre, ahol ezt a bejelentkezési nevet használja.
A Microsoft vállalatnak esetleg megadott bizonyos adatok nem törlődnek automatikusan. Tárolt személyes adatainak eléréséről a Microsoft adatvédelmi nyilatkozatában olvashat.
A továbbiakban nem érheti el a Windows Live Messenger programban, valamint a Microsoft e-mail rendszerében (Windows Live Hotmail) felvett névjegyeit.
Ha vannak a fiókhoz kapcsolódó gyermekfiókok, a rendszer a gyermekek fiókja számára megadott összes engedélyt visszavonja, és Ön a továbbiakban nem kezelheti e gyermekek fiókját.
A továbbiakban nem kap hírleveleket, frissítésekre vonatkozó értesítéseket, illetve az e-mail címéhez kapcsolódó semmilyen egyéb ingyenes előfizetéses anyagot."

- Esetleg nem kapcsoltad össze egy, a gépeden lévő e-mail klienssel a hotmail-es fiókodat (pl.:outlook)?
- Ha van windows live blogod, lehet az is akadály, hogy vannak feltötlött tartalmak. Amíg azokat nem törlöd, nem tudsz mit tenni.
- Egyéb ötletem nincs. :(
Írjtam hogy tudom hogy hogyan kell megszüntetni.
Elötte el olvashatnád amit írtam részletesen.
De azért köszi!
Nem mert már volt ilyen hogy megakartam szüntetni de akkor nem volt semmi gond!
Pedig az is hotmail-es volt ennél meg nemtudom szóval megvárjam a 270 napot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!