Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube vagy Spotify?

Youtube vagy Spotify?

Figyelt kérdés
Melyik oldalt használjátok inkább zene és podcast hallgatásra?
2022. szept. 1. 10:41
A kérdező szavazást indított:
Spotify
Youtube
32 szavazat
 1/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
79%
Jelenleg youtube. Spotify-on kevesebb zene volt, de jobb a minősége. Youtube-on sokkal több minden van fent, de nagyon kell válogatni, mert tele van ótvar minőségű anyaggal.
2022. szept. 1. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
YouTube Music, nincs Spotify-om és nem is kívántam soha. Előtte Play Music-om volt.
2022. szept. 1. 22:44
 3/9 Morzsi007 ***** válasza:
48%
Tidal, Apple Music.
2022. dec. 6. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
26%

Nekem évek óta Spotify előfizetésem van, de kipróbáltam az Apple Musicot is. Csak azért maradtam a Spotifynál, mert bár iPhone-om és iPad-em van de Windowsos gépeket használok, zenét munka közben mindig arról hallgatok, és a Spotify desktop appja egyszerűen sokkal jobban működik mint az iTunes amivel az Apple Musicot eléred. Sosem volt túl jó az iTunes Windowson.

A YouTube-nak van a legszélesebb kínálata, de borzalmas minőségbe futhatsz bele gyakran ahogy egyes is írta. Azt is próbáltam, nekem nagyon nem jött be.

Spotifynak a jelenlegi legnagyobb hátránya mondjuk egy Apple Music-kal szemben, hogy nincs lossless plan, 320kbps a legjobb minőség ami elérhető. Még azt hiszem tavaly volt szó róla, hogy a Spotify is behoz jobb minőséget valamivel drágább előfizetésért, ez egyelőre nem történt meg, pedig ott van már a Tidal, a Qobuz, meg ugye az Apple Music akiknél elérhető a magas minőség. Ha neked ez nagyon fontos és van olyan hangrendszered otthon / az autódban amivel ki is tudod használni, ez szólhat a Spotify ellen - és szerintem semmi más.

2022. dec. 7. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
YouTube. Spotify on nem feltétlen találja meg azt a zenét az ember amit akar, meg ha nem hosszabbít szerződést a kiadó le is szedik. Szerintem értelmetlen rá előfizetni mikor ott a YouTube music vagy premium és akkor ott még a sima YouTube felületét is megkapod reklám mentesen.
2022. dec. 7. 12:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én újabban a Tidalt használom Spotify helyett. Bár valamennyivel kevesebb zene van fent, de a hangminőség sok számnál hallhatóan jobb.
2022. dec. 7. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
Csakis Spotify. YouTube-on olyan minőségű zenékbe lehet belefutni amik leginkább a pléhre hugyozásra hasonlítanak.
2022. dec. 31. 02:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy YT-n vannak trágya minőségű zenék mikor annak 1000× nagyobb a kínálata mint spotinak. Hivatalos előadói feltöltéseknek és a valamire való esetleges remixeseknek semmi kifogásolni való nincs a minőségre egy átlag felhasználónak, hacsak nem ultra hightech több százezres fejhalgatót használ. Olyan meg itt kevés van.
2023. jan. 2. 12:47
 9/9 NTBS ***** válasza:
Youtube.
2023. febr. 7. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!