Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letöltöttem Ncorról már...

Letöltöttem Ncorról már viszonylag sok filmet, és soknál hibát ír ki piros színnel megjelölve. Nem töltötte vissza ezeket a filmeket, ezért büntetést kaptam. Miként tudnám ezeket visszatölteni?

Figyelt kérdés
Képet is tudok majd csatolni.

2022. aug. 30. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a hibaüzenet (ehhez nem kell kép)? Azt ugye tudod, hogy a letöltött tartalmakat seedben kell tartanod, és ahhoz a fájlokat nem módosíthatod? Azaz amíg seedkötelezett egy torrent, addig a kliensnek és benne a feladatnak futnia kell, a letöltött fájlokat nem helyezheted vagy nevezheted át (legalábbis anélkül, hogy a kliensben nem követed le ezt a módosítást, de ez már nem a kezdő felhasználói szint), és nem is törölheted.
2022. aug. 30. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű "sokat akar a szarka, de nem bírja a farka" eset. Annyit tölts le amennyit vissza is tudsz osztani. Nem kell tényleges feltöltésnek lennie, mert ez ugye nem csak tőled függ, kell hogy legyen más letöltő is ami nem biztos hogy lesz. De ha a megfelelő ideig bent hagyod, az visszaosztásnak számít. Gondolom letölt, megnéz, törlés ment, ami nem elég. Legközelebb annyit tölts le amennyit seedben is tudsz tartani ameddig kell, márha ez az első eset volt, mert akkor még feloldódik a tiltás idővel. Ha már sokadjára fordul elő és végleg nem tölthetsz le, irány a Netflix, olcsóbb mint a prémium.
2022. aug. 30. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Visszatölteni úgy, hogy újra letöltöd (címe alapján), és hagyod seed-ben. Addig kell a letöltési mappában hagyni, amíg el nem fogy a seed kötelezettséged. Aktivitás menüben látható, mennyi idő van még hátra az adott filmnél.
2022. aug. 30. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Visszatölteni nem kell semmit, seed-elni kell,az meg egy fix idő, amit futtatod a torrentet.
2022. aug. 30. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Aki anno adta a meghívót felelősséget vállalt érted. Illett volna annyit elmondania neked, hogy mit kezdj az egésszel. Neked meg illett volna utána nézni, hogy miként működik ez az egész. Ejnye-bejnye! De még jóvá teheted, ha követed, amit felettem leírtak.
2022. szept. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!