Ha valakinek nem privát az oldala instagramon, de én nem követem, viszont megnézem a történetét, azt ő látja?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 17:45
1/3 anonim válasza:
Ha látja is, legfeljebb statisztikai adatként (megnézte további X felhasználó), és név szerint nem, mert nem vagytok ismerősök. Facebookon ugyanígy működik, és a két rendszert ugyanaz a cég üzemelteti.
Már csak azért sem láthatja a neved, mert az Instagram API-n keresztül is lekérhető egy fiók története, és azt olyan weboldalon vagy programon keresztül is megnézheted, aminél nem kell bejelentkezni az oldalra, így nem is tud a rendszer téged beazonosítani.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, szóval nyugodtan megnézhetem követés nélkül, nem tudja :)
2022. aug. 25. 18:53
3/3 anonim válasza:
akkor most melyik az igaz? mert én azt olvastam hogy lehet akkor is látni a történetet hogy ki nézte meg ha nem vagy ismerőse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!