Lehetséges, hogy bizonyos előfizetéssel a Vodafone napijegyet nem vehetem igénybe?
Azt írták aktiváló sms helyett, h. az én előfizetéssmel nem vehetem igánnybe a szolgáltatást...
Hogy lehet ez?
Egy Bt-n keresztül van a telefonunk,(flottában),de nem céges telefon!!..Tehát magáncélra van, csak egy bizonyos kapcsolattartó intézi nekünk a telefon ügyeit..Számlafizetés stb..
Még feltöltőkártyások is használhatják ezt a szolgáltatást, akkor én miért nem?
Holnap megyek a Vodafone-hoz is, csak gondoltam rákérdezek itt is erre..Hátha van valakinek ilyen tapasztalata:S
*igénybe
*előfizetésemmel
Én arra gondolok, h.ez lehet a baj:
Szóval hogy van ez a fajta napijegy, ami Vitamax Instant net szolgáltatás mellé vehető igénybe..590 Ft-500Mb.
Ez amúgy számítógépre van, nem is mobilra..
De nekem nem ez a fajta napijegy kellene, hanem a 150Ft-os...-->másnéven MobilWeb napijegy..
Tehát ez:
De mindkettőnek ugyanaz a kódja: NAPI, és ezt kell elküldeni a 1270-re...Szóval nem tudom, mi a különbság a kétféle szolgáltatás megrendelése közt..
Ezt találtam még:
"Ez a szolgáltatás elérhető..:
"Minden feltöltőkártyás és utólag fizető üzleti ügyfelünk számára."
Mi az h.utólag fizető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!