Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetséges, hogy bizonyos...

Lehetséges, hogy bizonyos előfizetéssel a Vodafone napijegyet nem vehetem igénybe?

Figyelt kérdés

Azt írták aktiváló sms helyett, h. az én előfizetéssmel nem vehetem igánnybe a szolgáltatást...

Hogy lehet ez?

Egy Bt-n keresztül van a telefonunk,(flottában),de nem céges telefon!!..Tehát magáncélra van, csak egy bizonyos kapcsolattartó intézi nekünk a telefon ügyeit..Számlafizetés stb..

Még feltöltőkártyások is használhatják ezt a szolgáltatást, akkor én miért nem?

Holnap megyek a Vodafone-hoz is, csak gondoltam rákérdezek itt is erre..Hátha van valakinek ilyen tapasztalata:S

2010. szept. 24. 15:00
 1/3 A kérdező kommentje:

*igénybe

*előfizetésemmel

2010. szept. 24. 15:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Én arra gondolok, h.ez lehet a baj:

[link]

Szóval hogy van ez a fajta napijegy, ami Vitamax Instant net szolgáltatás mellé vehető igénybe..590 Ft-500Mb.

Ez amúgy számítógépre van, nem is mobilra..

De nekem nem ez a fajta napijegy kellene, hanem a 150Ft-os...-->másnéven MobilWeb napijegy..

Tehát ez:

[link]

De mindkettőnek ugyanaz a kódja: NAPI, és ezt kell elküldeni a 1270-re...Szóval nem tudom, mi a különbság a kétféle szolgáltatás megrendelése közt..

Ezt találtam még:

"Ez a szolgáltatás elérhető..:

"Minden feltöltőkártyás és utólag fizető üzleti ügyfelünk számára."

Mi az h.utólag fizető?

2010. szept. 24. 15:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Jah bocs,300 Mb-os az Vitamax Instant nethez tartozó napijegy,nem 500Mb..Mondjuk ez a kérdésem szempontjából lényegtelen:S
2010. szept. 24. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!