Ha Amerikában lenyomta streaming a hagyományos tv? akkor a torrentet vagy filmes lemezes kiadásokat is lenyomná a streaming Európában is?
Ha simán lenyomta kábel tv Amerikában , akkor a torrentet és dvd/blu-ray kiadásokat is kiszorítaná a stream szolgáltatások Európában, azon belül Magyarországon is?
#vótmá #napihiszti #végaazenkórnak
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
1# Picit ciki ilyenekkel hencegni már.
Torrentez ha akarsz, de büszkének már nem kéne arra lenned, képtelen vagy erre kifizetni, hogy a főbb dolgaidat legálisan megnézd.
De ez csak az én véleményem a torrentezéssel való büszkélkedésről.
Torrentez szép csöndbe ha akarsz......
#2: Ki hencegett vele?
Én csak rámutattam arra a tényre, hogy ez egy visszatérő "kérdés" (gyaníthatólag ugyanattól a "kérdezőtől"), hogy jönnek a csoda mindent megoldó streamingszolgáltatások és most aztán véglegesen eltörlik a TV-t, a DVD-t meg a torrentet...
Én a gépemet nyomom le, mert elegem volt a bugyuta kérdésekből mára.
Ha lenyomja akkor mi van? Neked az fáj? Lemezboltod van? Ha igen, akkor nem emiatt fogsz bezárni, hanem a rezsit nem fogod tudni kifizetni :D
Amerikaban a kabel tv kb havonta kb 60-80 dollarba kerul, legalabbis ahol en elek, Kaliforniaban vagy Hawaii-on lehet ennel is dragabb.
Netflix pedig 15 dollar havonta es sok musor van rajta, mindig vannak ujak is. Tehat jelentos a kulonbseg.
Magyarorszagon mennyi a kulonbseg arban a netflix es a kabeltv kozt? Talan par ezer forint havonta.
A magyar tarsadalom amugy el van oregedve es az idos emberek nem tudjak mi az a netflix, csak bekottetik a kabeltv-t, igy egy gombnyomas es ugyan ugy neznek tv-t mint regen mikor csak antennajuk volt 3 csatornaval.
A lemezes kiadásoknál érezhető a visszaesés -eltűnni nem fog, csak csökkenni.
A torrentoldalakat viszont a streamingszolgáltatók mindig el fogják látni friss és kurrens tartalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!