Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Amerikában lenyomta streami...

Ha Amerikában lenyomta streaming a hagyományos tv? akkor a torrentet vagy filmes lemezes kiadásokat is lenyomná a streaming Európában is?

Figyelt kérdés

[link]

Ha simán lenyomta kábel tv Amerikában , akkor a torrentet és dvd/blu-ray kiadásokat is kiszorítaná a stream szolgáltatások Európában, azon belül Magyarországon is?

2022. aug. 19. 19:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, simán!
Nem fogja!
Egyiket sem használom!
12 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2022. aug. 19. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
31%

1# Picit ciki ilyenekkel hencegni már.

Torrentez ha akarsz, de büszkének már nem kéne arra lenned, képtelen vagy erre kifizetni, hogy a főbb dolgaidat legálisan megnézd.

De ez csak az én véleményem a torrentezéssel való büszkélkedésről.

Torrentez szép csöndbe ha akarsz......

2022. aug. 19. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2: Ki hencegett vele?

Én csak rámutattam arra a tényre, hogy ez egy visszatérő "kérdés" (gyaníthatólag ugyanattól a "kérdezőtől"), hogy jönnek a csoda mindent megoldó streamingszolgáltatások és most aztán véglegesen eltörlik a TV-t, a DVD-t meg a torrentet...

2022. aug. 19. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a gépemet nyomom le, mert elegem volt a bugyuta kérdésekből mára.

Ha lenyomja akkor mi van? Neked az fáj? Lemezboltod van? Ha igen, akkor nem emiatt fogsz bezárni, hanem a rezsit nem fogod tudni kifizetni :D

2022. aug. 19. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
4# de az megvan, ugye, hogyha nincs előfizető, akkor nem készítik el azokat a cuccokat, amit letorrenteznéd?..
2022. aug. 19. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Amerikaban a kabel tv kb havonta kb 60-80 dollarba kerul, legalabbis ahol en elek, Kaliforniaban vagy Hawaii-on lehet ennel is dragabb.

Netflix pedig 15 dollar havonta es sok musor van rajta, mindig vannak ujak is. Tehat jelentos a kulonbseg.

Magyarorszagon mennyi a kulonbseg arban a netflix es a kabeltv kozt? Talan par ezer forint havonta.

A magyar tarsadalom amugy el van oregedve es az idos emberek nem tudjak mi az a netflix, csak bekottetik a kabeltv-t, igy egy gombnyomas es ugyan ugy neznek tv-t mint regen mikor csak antennajuk volt 3 csatornaval.

2022. aug. 21. 00:15
 7/8 Alex Fly ***** válasza:
100%

A lemezes kiadásoknál érezhető a visszaesés -eltűnni nem fog, csak csökkenni.

A torrentoldalakat viszont a streamingszolgáltatók mindig el fogják látni friss és kurrens tartalommal.

2022. aug. 21. 11:19
 8/8 NTBS ***** válasza:
Nem tudom.
2022. szept. 1. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!