Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Port.hu TV új felületén hiába...

Port.hu TV új felületén hiába állítom be a kedvenceket?

Figyelt kérdés
Kilépek a böngészőből, majd vissza...már nincsenek kedvencek. Hogyan lehet rögzíteni? Konkrét adóra sem lehet keresni, csak csoportokra?

2022. aug. 17. 20:03
 1/1 anonim válasza:

Nem az ön hibája, hogy nincsenek meg, illetve nem láthatók a kedvencei! Nekiálltak egy ostoba fejlesztésnek, de képtelenek vele megbírkózni.

Kapcsolatba kerültem velük, aminek eredméneképp egy alapvető hibát az én böngészőim tártak fel. Megjavították. Lettek kedvencek... Aztán újból eltűntek... Én emlékezetető oldalukat is haszálTAM! Az se működik már. Válaszuk: legyek türelemmel.

Egy normális feljesztő csoport nem esik neki egy működő weboldalnak, hogy rejszolgassa, hanem lokális hálózaton addig tesztelik a szoftverjüket, amíg hibamentes nem lesz!

A port.hu fejlesztői nem ilyenek! Nekiestek és valami idióta koncepoció okán szétbarmolták az egészet, aztán nem bírnak vele! Lehet, hogy már ráúntak és így marad - használhatatlanul!

2022. szept. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!