Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook letiltott, nem...

A facebook letiltott, nem birom vissza oldani, miért?

Figyelt kérdés
Valaki megprobálta felförni és nem sikerült neki mert tiltott is a facebook, kiküldtek egy kódot amit jelszó helyett kell használnom és úgy feloldódik, de nem oldódik fel, mit tudok csinálni? Azóta már 3-szor ujra küldtem a személyi azonosságomat igazoló képet de nem kaptam rá választ.

2022. aug. 17. 12:53
 1/5 anonim válasza:
100%
Hívd fel az ügyfélszolgálatukat
2022. aug. 17. 13:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom olyan nincs
2022. aug. 17. 19:27
 3/5 anonim válasza:
Üdv Én sem találom sehol elérhetőségüket ! 1 hete zárolták a fiókom (valaki beakart lépni ennyit írtak) Azt írták az e-mailomra kapok egy kódot azzal feltudom oldani ! Sajnos azóta is várom nem jön semmi kód !!Legnagyobb gond, hogy a fiókomhoz volt egy csoport készítve :(
2022. aug. 19. 11:14
 4/5 anonim válasza:
Netán valaki tudna egy elérhetőséget a FB ügyf....... megköszönném !
2022. aug. 19. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Töröljétek magatokat Facebookról.

Hatalmas minusz lesz, meg elvágjátok magatokat infóktól.

VISZONT! Van valóban biztnságos, titkosított üzenetküldő alkalmazások. Meg facebook nélkül is van élet.

Én pl fiatal egyetemistaként nem használom. 3 bő éve töröltem magam, mert;

1. Mentálisan káros

2. Függő lehetsz

3. Kb hatóságot játszik, meg mindent lehallgat, elemez téged, árulja az adataid, elemzéseid, érdeklődéseid külső piaci szereplőknek stb.

De a legdurvább az, hogy nagyon solmindent vizsgál és ténylegesen hatóságot játszik. Holott csak egy koszos MyVip - kéne hogy legyen.

Veszélyes.

2022. aug. 20. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!