Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki ajánlani egy olyan...

Valaki ajánlani egy olyan alkalmazást amivel egy videóra rá tudok tenni egy képet?

Figyelt kérdés
Fontos lenne.

2022. aug. 13. 11:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Légyszi segítsetek🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
2022. aug. 13. 11:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Légyszives segítsetek🙏🏼🙏🏼🙏🏼
2022. aug. 13. 17:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy mint pl tik tokon is ha akarsz kitenni egy videót akkor lehet a fotók közül rátenni a videóra egy fotót így kisebbe. És nincs egy ilyen alkalmazás direkt erre?
2022. aug. 13. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Premiere Pro, Vegas, DaVinci Resolve, OpenShot
2022. aug. 13. 18:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. aug. 14. 16:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Azt szeretném hogy ezek az alkalmazások nem jöttek nekem elő sajnos amiket írtál 4-es válaszoló. Esetleg valaki nem tud még valamilyen más alklmazást erre?

Vagyis én egy Charli fan vagyok tik tokon (nem kérem a nokizást mert Charli fan vagyok) és ezért kellene az alkalmazás hogy ha pl egy videóba azt írom kérdésnek hogy ,,nálad melegyebb vagy hidegebb van?’’ és oda tenném a kerdés alá a videóba hogy ahol én lakok ott hány fok van.

[link]

Itt egy link így gonolom hogy a videóra így kicsit halványan rátenni a fényképet. Valaki nem tudja hogy ez milyen alklamazás lehet? Ahol így rá lehet tenni a fotót a videóra?

2022. aug. 15. 12:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Már semmi már megvan
2022. aug. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!