Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet oldalt törölni...

Hogyan lehet oldalt törölni Facebookról?

Figyelt kérdés
Vannak nagyon régi idézetes oldalak amiknek én vagyok az adminisztrátora és nagyon kevés követője meg lájkolója van és már legalább egy 6-7 éve nem is írtam bele semmit hogy lehetne őket kitörölni?
2022. aug. 10. 22:14
 1/3 Minkó Gergö válasza:

A Facebook válasza a kérdésre: ,,Csak olyan Facebook-oldalt tudsz törölni, amelyen adminisztrátori jogosultságod van. Ha adminisztrátor vagy:

A hírfolyamból kattints az Oldalak pontra a bal oldali menüben.

Nyisd meg az oldaladat, és kattints balra lent az Oldal beállításai ikonra.

Kattints az Általános területen az Oldal eltávolítása pontra.

Kattints az [Oldal neve] törlése pontra.

Kattints az Oldal törlése gombra, majd az OK gombra.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy ha a Facebook-oldalad törlését kéred, az oldal közzétételét azonnal megszüntetjük, de véglegesen csak 14 nap elteltével fogjuk törölni. Az oldalad közzétételét te is bármikor visszavonhatod.

Az oldal törlésének visszavonása:

Lépj az oldaladra az oldal beütemezett törléséig hátralevő 14 napon belül.

Kattints balra lent az Oldal beállításai ikonra.

Kattints az oldal tetején a Törlés megszakítása pontra.

Kattints a Megerősítés pontra, majd az OK gombra.

A személyes fiókodat is törölheted.

Megjegyzés: Ha nem látod az oldal törlésének lehetőségét, ellenőrizd, hogy van-e adminisztrátori jogosultságod az oldalon. Hogyan tudod megnézni, mi a szerepköröd egy oldalon?"

2022. aug. 11. 00:52
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Megerőltető volt

2022. aug. 11. 09:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom törölni sehogy és zavar hogy ott van ráadásul 2 oldal is és nem használtam őket evek óta 🙁🙁🙁🙁🙁
2022. aug. 12. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!