Mi a véleményetek a Roleplay, American reality, Horizon GTA RP-kről?
Figyelt kérdés
Én új vagyok ebben, és ezt a 3 szervert próbáltam ki, de el is ment a kedvem tőlük... Tele van kis tinikkel akik szabálytalanul viselkednek, csúnyán beszélnek, anyáznak, megölnek szabályt nem követve stb... És ha szóltam az adminoknak kb le se ... ak. Ez lenne a cél, hogy új belépők ne is legyenek? Van esetleg normális szerver amit tudnátok ajánlani?2022. aug. 8. 13:12
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és a harmadik az Emerald azt lefelejtettem :D
2022. aug. 8. 13:20
2/4 anonim válasza:
Pontosan ezért nem játszok semmilyen RP-t.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem csodálom, gondoltam poén kipróbálom, szabályozottak... Hát tévedtem, és ezért kérnek anyagi támogatást?! :D Vicc...
2022. aug. 8. 18:17
4/4 anonim válasza:
Az egész rp egy sz-r. Van egy nagyon pici réteg akik ezt tényleg komolyan veszik és karaktert játszanak, akár előre megírva a sztorijaikat (nem csak a hátterüket). Van egy nagy réteg (legalább 95% ha nem több) akik itt élik ki magukat, a sz-r életüket és hogy rp-ben istencsászárok lehetnek vagy második életet élhetnek (rengeteg köztük mentális beteg).
Sokak családdal építenek egy második virtuálisat...a pofámról a bőr lesülne, ha párom lenne és flörtölgetnék órákon át mással, szexről beszélnénk, édeskednénk egymással. Páros lábbal rúgnám ki ha ezt megtudnám. És nem, nem olyan mintha film lenne, amiért fizetést kapnak. Itt önszántából egy játékban leszpja a másik fszát minden fizetség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!