Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem látom a Facebook...

Miért nem látom a Facebook profilját? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy ember, akivel nem vagyunk ismerősök a Facebookon, de eddig meg tudtam nézni a profilját. Most viszont egyáltalán nem találom. Az az érdekes, hogy a barátnőmnek kiadja ezt a profilt a Facebook, pedig neki sem ismerőse ez az ember. Ez hogy lehetséges?
2022. aug. 6. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Letiltott, úgy.
2022. aug. 6. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Erre csak egy lehetséges magyarázat van, még pedig az, hogy letiltott téged, a barátnődet pedig nem tiltotta le (Még).
2022. aug. 6. 11:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Hogy tudott letiltani, ha nem is vagyunk ismerősök? Ráadásul olyan Facebookom van,amiből nem tudhatja, hogy az enyém.
2022. aug. 6. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi a francért ne tudna letiltani attól, hogy ne az ismerősöd.

Na, ha szándékosan olyan profilról nézegeted, hogy ne tudja, hogy te vagy, jobban is tette, hogy letiltott. Nyilván elmondták neki, hogy hallod, az az elmebeteg a te profilod bámulja XY névről.

2022. aug. 6. 11:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elmebeteg. Csak tetszik a srác, de ő ezt nem is tudja egyébként.
2022. aug. 6. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
A sztorijait is nézegetted? Mert ott ugye látszik, hogy ki nézte meg, és ha feltűnt neki, hogy egy vadidegen rendszeresen nézegeti, ez simán zavarhatja őt. (Mondjuk akkor nem kell nyilvánosra tenni, de eddig nem mindenki jut el...)
2022. aug. 7. 01:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem nézegettem, mert semmi nem nyilvános. Tényleg nem értem, hogy honnan tudja, hogy le kellett engem tiltani. Nem is ismer.És közös ismerőseink sincsenek.
2022. aug. 7. 06:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Jól tette
2022. aug. 7. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:

"Nem is ismer."

Talán jobb is így neki :)

2022. aug. 7. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!