Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Chrome-ban van olyan videó...

XR115 kérdése:

A Chrome-ban van olyan videó letöltő eszköz ami jól műkődik?

Figyelt kérdés
Olyan ami működik a YouTuben és a Videán is és máshol is??

2022. júl. 31. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
igen
2022. júl. 31. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

VideoDownloader professional. Nekem ez működik.

De! Ha jót akarsz, inkább telepíts egy letöltésvezérlőt, azzal nem kell cicózni ilyen oldal-olyan oldal ügyben, az (szinte) mindent felderít-letölt.

2022. júl. 31. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Videodownloaderrel csak youtuberől és vimeo-ról tudsz letölteni mostmég. De elolvashatod a Privacy and policy-jében, hogy a letöltött videó címe, és a kis képe (thumbnail) elküldődik a szolgáltatónak. Ha valaha is megengednék a videás filmek letöltését ezzel, akkor rögtön beárulod vele a videás filmet, és többet senki nem nézhetné meg.

Van olyan oldal, ami megad egy letöltő linket, de van olyan ami nem ad. Youtuben például prémium szolgáltatás a videó letöltés.

Ha nagyon le akarsz tölteni egy videót, és nem tudsz jobb megoldást, akkor Bandicam-mal vedd fel. Bandicam nem fizetős, kell 15 percenként nyomni egy felvétel gombot, aztán a videódarabokat simán összerakod egy windows moviemaker-ben. Windows moviemaker az ingyenes windows-ot használók számára, és windows-os oldalról tudod letölteni, nem egy kópé weboldalról.

Van még ingyenes videószerkesztő program, például Davincsi Rezolv.

Link Davincsihez: [link]

Én letudok tölteni bármilyen sorozatot, a megfelelő videómegosztótól torrent, vagy képernyőfelvétel nélkül is. Van olyan megosztó aminél, csak jobbklikk-méntést nyomsz, van aminél kihorgászod a weboldal forrásából a videó igazi linkjét.

Videánál még nem jöttem rá hogyan lehet letölteni, de sok filmes oldal van, aminél csak úgy ctrl+S-t nyomsz. Ez nem függött nekem böngészőtől még.

Ami viszont függött böngészőtől az az, hogy chrome azért jó, mert az alapértelmezett letöltés kezelője észreveszi, ha a szerver elfoglalt a kiszolgálásoddal, míg például a Firefox nem veszi észre. Ez azért baj, mert a firefox letöltő rendszere adhat egy letöltött 2-3 bájtos videófájlt, mondván hogy az le van töltve, pedig csak elfoglalt volt a szerver. Chrome egyszerűen felfüggeszti a letöltést, és később rányomhatsz az új próbára.

2022. júl. 31. 23:47
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Bocs nem 15 perces az ingyen bandicam, hanem 10.

Ja és ismerek egy videómegosztót, ahonnan le tudsz tölteni bármilyen filmet, csak nem árulom be. Keresd meg :)

2022. júl. 31. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!