A Chrome-ban van olyan videó letöltő eszköz ami jól műkődik?
VideoDownloader professional. Nekem ez működik.
De! Ha jót akarsz, inkább telepíts egy letöltésvezérlőt, azzal nem kell cicózni ilyen oldal-olyan oldal ügyben, az (szinte) mindent felderít-letölt.
Szia!
Videodownloaderrel csak youtuberől és vimeo-ról tudsz letölteni mostmég. De elolvashatod a Privacy and policy-jében, hogy a letöltött videó címe, és a kis képe (thumbnail) elküldődik a szolgáltatónak. Ha valaha is megengednék a videás filmek letöltését ezzel, akkor rögtön beárulod vele a videás filmet, és többet senki nem nézhetné meg.
Van olyan oldal, ami megad egy letöltő linket, de van olyan ami nem ad. Youtuben például prémium szolgáltatás a videó letöltés.
Ha nagyon le akarsz tölteni egy videót, és nem tudsz jobb megoldást, akkor Bandicam-mal vedd fel. Bandicam nem fizetős, kell 15 percenként nyomni egy felvétel gombot, aztán a videódarabokat simán összerakod egy windows moviemaker-ben. Windows moviemaker az ingyenes windows-ot használók számára, és windows-os oldalról tudod letölteni, nem egy kópé weboldalról.
Van még ingyenes videószerkesztő program, például Davincsi Rezolv.
Link Davincsihez: [link]
Én letudok tölteni bármilyen sorozatot, a megfelelő videómegosztótól torrent, vagy képernyőfelvétel nélkül is. Van olyan megosztó aminél, csak jobbklikk-méntést nyomsz, van aminél kihorgászod a weboldal forrásából a videó igazi linkjét.
Videánál még nem jöttem rá hogyan lehet letölteni, de sok filmes oldal van, aminél csak úgy ctrl+S-t nyomsz. Ez nem függött nekem böngészőtől még.
Ami viszont függött böngészőtől az az, hogy chrome azért jó, mert az alapértelmezett letöltés kezelője észreveszi, ha a szerver elfoglalt a kiszolgálásoddal, míg például a Firefox nem veszi észre. Ez azért baj, mert a firefox letöltő rendszere adhat egy letöltött 2-3 bájtos videófájlt, mondván hogy az le van töltve, pedig csak elfoglalt volt a szerver. Chrome egyszerűen felfüggeszti a letöltést, és később rányomhatsz az új próbára.
Bocs nem 15 perces az ingyen bandicam, hanem 10.
Ja és ismerek egy videómegosztót, ahonnan le tudsz tölteni bármilyen filmet, csak nem árulom be. Keresd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!