Hogyan lehet letölteni, elmenteni saját gépre az olyan e-mail-ben kapott videókat, amiket drive-ról osztottak meg?
Figyelt kérdés
Megnyílt a hivatkozás rákattintás után az e-mail-ben, tehát elindult a videó, viszont nem látok semmi olyan dolgot, ami arra
utalna, hogy le is lehet tölteni. Tehát valószínűleg, hogyha nem töltöm le valamilyen módon, akkor csak addig tudom megnyitni a videót, amíg az illetőnek, aki küldte nekem, fent van a google drive tárhelyén, legalábbis így gondolom. Emiatt szeretném letölteni, ha tudnám.
2022. júl. 30. 00:45
1/4 anonim válasza:
Ne indítsd el. Jobb gombbal kattints rá. Kell a menüben lenni olyannak, hogy Letöltés.
2/4 A kérdező kommentje:
Rákattintottam jobb gombbal, de csak olyat láttam a menüben erre vonatkozóan, hogy hivatkozás mentése. Ez gondolom nem magának a videónak a mentését jelenti.
2022. júl. 31. 11:33
4/4 A kérdező kommentje:
Rákattintottam erre a "hivatkozás mentése" feliratra a jobb gombos menüben, és letöltődött egy "view" nevű dolog, ami nagyjából csak 80 KB körüli méretű. Már ez gyanús volt, mert maga a videó nyilván sokkal nagyobb méretű kéne hogy legyen. Miután tehát erre a view-re is rákattintottam, jobb és bal gombbal is bejöttek társítási lehetőségek, de miután kiválasztottam az egyiket, bejött ugyan a videó sötét háttérképe, de sajnos nem indult el, csak pörgött a színes karika a kép közepén. Több dolgot is megpróbáltam társítani, de ennél a következő próbálkozásnál is ugyanez történt, hogy nem indult el a videó, csak a karika pörgött középen.
2022. aug. 7. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!