DigiTV vagy UPC? Melyik a jobb? :D Főleg az Internet meg a TV érdekelne! Aki ért hozzá légyszives írjon!
Jellemzően ez nem szolgáltató, hanem technológia függő. Amiben jó a Digi az FTTB alapú internet, a panelházig optikán megy a net, majd házon belül UTP kábel megy föl a lakásba. Startnet, Basenet, Topnet csomagok, ez a kiépítés tudtommal csak panelházas részeken van meg. A modemes netje viszont rosszabb, mint a többi szolgáltatónak, és még az ügyfélszolgálat is gyengébb/nehezebb elérni. A UPC modemes netje jobb, de ők meg korlátozzák a torrentet, ugyanis nem bírná el a hálózatuk, ha mindenki maxon töltene folyamatosan.
Az, hogy neked melyik a jobb függ az elérhető technológiától, és attól is, mire használnád valamint mennyit szánsz rá.
A digi műholdas tv-je minőségben a leggyengébb, de Digisport csak náluk van, meg a HelloHD-n.
1 VEGYÉL MÁR EGY PROSPEKTUST vagy ha a neten, van a upcnek és didinek is weblapja
2 Én úgy tudom hogy az a elég gyors internet és stb csak Budapesten és környékénelérhető vagyis ha Digit szolgáltattást rendelsz és nem Pesten és környékén laksz akkor csak Tányéros TV és Lassú net van.
én utálom szívemből mind a kettőt én Balassagyarmaton lakok és itt vagy sz@r tányéros Digi vagy még sz@rabb fibbernet vagy
T-home ami a 3 közül a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!