Ez a régi videó fellelhető valahol még az internet sötét bugyraiban?
Szerintem valamikor a kétezres évek közepetáján terjedt infrás meg bluetoothos küldözgetés által. Ilyen régi nagy rossz felbontású pixeles videó. Van benne egy fekete otthonkás öreg nénike. A videózó megkérdezi tőle hogy:
"van-e bugyi?"
A nénike meg felcsapja az otthonkát azt elkezd kiabálni hogy "nájájájájájáj" és csapkodja a micsodáját. (ja és természetesen nem volt bugyi)
Valakinek nem dereng? :D
Ennyi az egész kb 10 másodperc vagy annyi se.
Akkor írj ki róla egy külön kérdést, mert sajnos ezzel az enyém megválaszolását nem segítetted. :(
Amúgy biztos hogy ez a videó egy jelenség volt, az akkori korosztálynak, mert youtube-on találtam egy 2010-es feltöltésű videót, amibe az ominózus jelenetet próbálták rekonstruálni lelkes amatőrök. Ott volt egy link alatta, amin elvileg az eredeti verzió volt, de sajna már nem elérhető rajta a videó.
Rémlik a videó, szerintem próbáld meg megnézni a goldengate egyéb vagy vicces, vagy milyen videói között, mert ott már ott volt minden akkor már.
Bár hogy ezért miért görcsölsz így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!