Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megéri a Vodafone netje?

Megéri a Vodafone netje?

Figyelt kérdés

Sziasztok, azon gondolkoztam, hogy le szeretném váltani a régi netemet, ami már olyan szinten rossz lett, hogy arra nincsenek szavak (UPC). Nem tudok 720p-s videót sem nézni, 2 perc amire feltölt egy kis képet valahova és játékokban átlag 500-600 pingem van. Ezenkívül akadt másik választásom, a Vodefone netje, az mennyire éri meg?

UPC-re fizetek havi 12 000Ft-ot, 2 TV a letöltés 300kb/s feltöltés még kevesebb, Vodafone-val fizetnék havi 9000Ft-ot 2 TV letöltés elvileg max. 125Mb/s feltöltés max. 5Mb/s

Véleményeket, tapasztalatokat elfogadok, köszi szépen előre is:))

2022. júl. 28. 10:00
 1/5 anonim válasza:
87%

NEM, EGY HULLADÉK AZ EGÉSZ!!!!

Ugyan azokat az eredményeket produkálja mint amit leírtál csak még azzal megfűszerezve hogy néha tök random el megy a net. Úgy hogy a vodafont semmi képpen sem ajánlom!

2022. júl. 28. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

UPC vezetékes szolgáltatás más nincsen, mert a Vodafone felvásárolta pár éve.

Szóval neked milyen UPC előfizetésed van? Műholdas Direct? Mert annál még a mobilinternet is 100x többet ér.

2022. júl. 28. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Érdemes megnézni inkább, hogy van-e optikai hálózata a Telekomnak vagy a Diginek a környéketeken. Én is váltanék, mert a Vodafone feltöltési sebessége egyszerűen nevetséges. Tudom, hogy technológiai korlátok miatt nem megoldható a magasabb feltöltési sebesség, de vicc akkor is, sokkal jobban örülnék, ha lenne mondjuk egy 300/100-as csomag. Amúgy nálunk nincs baj a Vodafone hálózatával, de a városunk melletti faluban hulladék az egész, szóval eléggé változó a minősége.
2022. júl. 28. 11:58
 4/5 anonim válasza:
Kicsit késői a válasz, de én sem ajánlom a Vodafone-t. Tudom, hogy 1 vagy 2 éve nyáron kiraktak egy fejlesztést és sok ügyfélnek hónapokat csúsztak a számlái, valakinek kiszámláztak egy 30 milliós csekket és az egész ügyfélszolgálat pocsék. Most is nyáron kiraktak egy fejlesztést, azóta nálam konkrétan akadozik az internet, néhol 2-3 perceket várok egy szimpla Google keresésre, hogy betöltsön, holott gigabites csomagért fizetek. Próbáltam őket felhívni telefonon, 2x 30 perc várakozás után meguntam, nem kapcsoltak embert. Írtam nekik 2 hete a webes panaszbejelentőn, azóta onnan se kaptam választ. Lejár a hűségem ősszel és megyek máshoz, már eldöntöttem.
2022. aug. 6. 20:02
 5/5 anonim válasza:

Nekem sem jött a be a Vodafon, keress bármilyen más szolgáltatót, csak ezeket ne!

Nekünk hol a tv megy el, hogy az internet. Random.

A lakásban csak abban a szobában fut rendesen a net, ahol a rooter van.

A telefonos ügyfélszolgálaton az elmúlt 2 évben összesen egyszer sikerült élő emberrel beszélnem, és ő is csak annyit tudott odaböfögni, hogy fáradjak be a személyes ügyfélszolgálatra.

A legnagyobb csomagot fizetjük tv-re és internetre egyaránt, és alig tudjuk használni. Most szeptemberben jár le a hűségidő, azonnal megyünk át máshova.

2022. aug. 12. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!