Szerintetek a digiprime.hu megbízható oldal?
sziasztok szeretnék venni egy laptopot de egy kicsit fura hogy az emagon egy százassal drágább
a laptop digiprimeon: [link]
emagon: [link]
Igen, megbízható. Saját magamnak 2 laptopot vettem onnan (az elsőt talán 2017 körül, a jelenlegi meg pont egy Legion 5, csak más konfiggal), meg ismerősi körben is összesen 5 laptopot tudok még mondani, ami onnan van. Ennek az az oka, hogy tényleg ott a legolcsóbb minden.
Garanciaigénnyel még sosem éltem, mert egyikkel sem volt baj, szóval ilyen tapasztalatom nincs.
Azzal lehet "trükközni" ezeknél a laptopoknál, hogy az eladó bővítgeti. Kicseréli az alapmodell HDD-jét valamilyen SSD-re, rak bele plusz valamilyen RAM-ot. És akkor kihozhat papíron egy olyan konfigot, egy gyengébb gyári verzióból, mint az erősebb gyári, csak mondjuk olcsóbb SSD-van benne, a vásárló meg nem néz semmi mást, csak hogy SSD legyen, meg a méretét. Ugyanez a RAM-nál, ott se nézi az órajelet, csak a méretet.
Egyébként ez ennyiért elég jó vételnek tűnik. Én mindig azt csináltam laptop vásárlásnál, hogy megrendeltem személyes átvétellel az üzletben, kézpénzes helyben fizetéssel. Aztán amikor mentem átvenni, akkor még helyben a BIOS-ban végignézegettem a dolgokat, hogy stimmelnek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!