Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hány éves korotokban lett...

Hány éves korotokban lett Facebookotok és Instagrammotok?

Figyelt kérdés
Elsősorban a fiatalokra irányul a kérdésem, a felnőtteknél ez arra módosulna, hogy hány éves kortól tartjátok ideálisnak bejelentkezni ezekre.

2022. júl. 27. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Chuck Norrisnak már 1970-ben volt mindkettő.
2022. júl. 27. 16:42
 2/10 anonim válasza:
90%

10 éves koromban jelentkeztem fel instagram-ra

Facebook-ra pedig kb 12-13 évesen

2022. júl. 27. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
32 éves vagyok. Lehetett volna Facebookom már 14(kb) évi is, de amikor először találkoztam vele akkor az osztályteremben mindenki zombie módjára nyomta a farmvillet így inkább kimaradtam belőle. Nem bántam meg, mai napig nincs. Instagrammom több is van de mindegyik bot:) szerintem semmikor nem érdemes felregisztrálni ezekre a zombi gyűjtőkre.
2022. júl. 27. 17:06
 4/10 Szirty ***** válasza:
34%
Még nem vagyok annyi idős (már ha a kérdésben sugallt szükségszerűség igaz, miszerint az instásodás és fészbúkosodás elkerülhetetlen velejárója az értelmes életnek).
2022. júl. 27. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Én hardcore IT-s vagyok. Igaz az idősebb fajta 40+. De sosem vonzott a közösségi médián való "élet". Van FB profilom. Amire néhány érdekes utazós képemet kiteszek úgy, hogy én nem is vagyok rajta. És nem érdekelnek a lájkok, meg ilyenek. Néhány emberrel a Messengert kapcsolattartásra hazsnálom. Meg képben lenni nagyjából melyik ismerősömmel mi van.

De hogy még azt is kiposztoljam hogy hánytam egyet... Nem is értem.

Szerinetm 20 év alatt inkább káros mint hasznos. Főleg hogy legtöbb fiatal azon próbálja az "értékét" felmérni, hogy hány követője van. Aztán belemegy egy olyan versenybe, ami abba torkollik, hogy elszakadva a valóságtól, már nem is azt mutatja magából ami van. Egy kirakatversennyé alakul az egész. Aki meg alulmarad a kirakatversenyben, lelkibeteg lesz, kiközösítik. Undorító és beteg az egész...

Szoktam is mondani a tipikus Instagramos, "mutogatós" emberkékre. (Tisztelet a kivételnek). Igazából azt mutatják meg ott magukból, ami valójában nincs is. Amit csak szertnének elérni. Boldogság, jólét, irigylésre való élet. És valójában pár százaléka ha igaz a "kirakatnak". Szörnyű...

2022. júl. 27. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Facebook: 13 évesen

Insta: 17 évesen

Asszem mindkettő akkortájt jött be. Iwiwem meg myvipem volt előtte.

Most 26 éves vagyok.

Szerintem onnantól ideális, hogy a gyerek rendelkezik megfelelő értékrenddel és kellően tájékozott abból a szempontból, hogy mire kell vigyáznia egy ilyen felületen, milyen tartalmat ne osszon meg, stb. Szerintem egy értelmes 10 éves gyerek ezt képes felfogni.

Szülői odafigyelés kell, nem bizonyos életkor.

2022. júl. 27. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Facebook: ~13

Insta: 19

2022. júl. 27. 20:45
 8/10 anonim válasza:
75%

Facebook 14 évesen.

Instagram soha, mivel nem látom értelmét.

2022. júl. 28. 22:21
 9/10 anonim válasza:
53%

Facebook: 10évesen

Instagaram 12évesen de 15 éves korom otta használom fojamatosan elötte csak volt

2022. aug. 1. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
kb 13 évesen, 2010 környékén
2022. aug. 4. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!