Ha írok valakinek messengeren, aki nem facebook ismerősöm és nincs is közös ismerősünk, akkor az engedélykérésekbe kerül az üzenetem? Kap valami értesítést erről?
Figyelt kérdés
Valakivel fel kell vennem a kapcsolatot, az most lényegtelen, hogy miért. A baj az, hogy a nevén kívül semmi mást nem tudok, se közös ismerős a facén, semmi. Írtam neki üzenetet, és az a kérdésem, hogy az engedélykéréseken belül hova kerül az üzenetem- esetleg ismeredbe vagy a kéretlen tartalomba? Mit tegyek, hogy észrevegyre, hogy írtam neki? Kap vaalami értestést az üzenetről?2022. júl. 27. 13:03
A kérdező szavazást indított:
fogja látni az üzenet, ugyanis kap értesítést
nem kap értesítést, nem látja
1 szavazat
1/2 anonim válasza:
Nekem érkezett már ilyen megkeresés a kéretlenbe. Olyan 1,5 év múlva vettem észre. :( De általában az engedélykérések közé érkezik. Azt pedig jelzi a messengeren belül.
2/2 anonim válasza:
Kap értesítést, már az asztali verzió is úgy hozza be, hogy új engedélykérési üzenet. Egyébként nem tudod mellé még bejelölni? Akkor talán hamarabb elolvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!