Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet beállítani, hogy a...

Hol lehet beállítani, hogy a YouTube NE magyar tartalmat adjon ki?

Figyelt kérdés

A főoldalon mindig magyar YouTuberek videóit, M1, Hír TV, és ezeknek a csatornáit adja fel.

És a reklámok is magyarok.

Tudom, hogy valahol be lehet állítani, hogy ország szerint legyen. Pl. USA, akkor az ottani reklámokat fogja játszani, CNN és hasonló csatornákat fog feldobni.

Azért tudom, mert így volt még egy fél éve aztán valahogy átállítódott. Akkor olaszon volt, és az ottani reklámok mentek a videók között, az ottani csatornákat adta fel.

Hogy tudom visszacsinálni?

MacBook Safari.

2022. júl. 26. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

YouTube alkalmazásban válaszd a fiókot, ott a beállításokat, majd általános, és a régiót állítsd át a neked megfelelőre. Majd töröld az előzményeket, és a keresési előzményeket.

2022. júl. 26. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Jobb felül kattints a profil fülre. Alul lesz egy olyan, hogy "Location" ("Hely" ha magyarul használod). Itt utána kiválaszthatod, hogy melyik ország tartalmait szeretnéd látni főleg. Utána ugyan itt bármikor visszaállíthatod Magyarországra.
2022. júl. 27. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!