Milyen lehetőségeim vannak a Vodafone upct lecseréli?
Nem ismerem a szolgáltatókat, de az utolsó szög a upc, Vodafone koporsojaban az volt, amikor most átállt a számlázási rendszerük és egy tök idegen cég, személy 5 telefonszamat, számláit látom a saját profilom alatt. Azt meg elviseltem, hogy hol működik, hol nem a net, de ehhez már nincs idegzetem. A saját céges számlámat meg nem tudom letölteni.
Szóval, internet + TV szolgáltatót keresek, ami képes:
- Budapest , Szombathely területén internetet és tvt szolgáltatni, telefon , stb nem kell
Panaszkodásnak nem itt van a helye.
Fogod magad és megnézed milyen szolgáltatók érhetőek el az adott címen. Majd mérlegelsz.
Eközműben meg tudod nézni, hogy milyen távközlési szolgáltatóknak van kábelük az utcában.
Digi a legjobb amúgy. Bár lehet ott is mélyrepülés fog indulni, hiszen lölő átvette...
Telekom az a vodánál is szarabb. Körülményes IPTV rendszert használnak, katyvasz az egész
Diginél meg kapsz egy FTTH modemet, amiről fillérekért jön a gigabites net, koaxon pedig közvetlenül a tv veszi az adást, nem kellenek idióta boxok, 8 távirányító, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!