A dark web hogyan képzelendő el?
Mondják, hogy becslések szerint ez teszi ki a web (tárolt adatmennyiség? adatforgalom?) nagyobbik részét.
Ide nem mutat link, így a keresőoldalak se találnak rá? (De ezt képtelenségnek vélem, mert ha 1 db dark webes 'ügyfél' is kirak egy linket, az onnantól már nyilvános lesz.)
Sőt, ha Gugli Drive-ra / Mammutmailre felteszek anyagokat (családi fotók vagy távollévő kollégának szánt műszaki rajz), zártkörű felhasználásra, és csak e-mailben küldöm szét a linket, technikailag az is a 'dark web' része lesz?
A Google drive mióta nyilvános?
Mert akkor leveszem róla a cuccokat. Nem csak sima tárhelyről van szó? Lehet zártá tenni?
Köszi mindenkinek, tényleg kevertem a két fogalmat, így már értem.
#3: Beállítás kérdése, lehet mappát nem megosztani, lehet csak általad kijelölt Google-felhasználóknak megosztani, és lehet nyilvánossá is tenni, ami a link birtokában bárki által elérhető.
Egyébként nekem úgy tűnik, a Google keresőmotor valszeg még utóbbiakat sem adja ki, ugyanis ilyen tartalmak linkjei nyilván fel-feltűnnek imitt-amott, fórumokon, weboldalakon, de a kereső nekem egyszerűen soha nem ad olyan találatot, amely drive.google.com helyen lenne. (De ez csak szubjektív megfigyelésem.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!