Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Használ valaki YouTube prémium...

Használ valaki YouTube prémium előfizetést, és ha igen akkor miért éri meg neki?

Figyelt kérdés

A hetekben több alkalommal elő jött, hogy fizessek YouTube prémiumra elő.

Gondolkodóba estem, és tényleg jó lenne a videókat meg nézni, úgy hogy nem kell előtte meg nézni a reklámokat, és letölteni is tudnék vele.

Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyire érte meg.

Köszönöm.

2022. júl. 23. 01:31
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Nekem régen volt prémiumom, kb fél évig, de lemondtam.

Egyébként nagyon jó volt, én főleg zene miatt fizettem elő, mivel régen Spotify prémiumom volt, de Spotifyon sok zene nem volt fent, ami Youtubeon igen, ezért váltottam YT prémiumra. Ráadásul reklámok sincsenek, ami hab a tortán.

Szerintem érdemes előfizetni.

2022. júl. 23. 02:25
 2/7 anonim ***** válasza:
3%
minek fizetnék a semmire? nem ad semmi +-t az életemhez hozzá
2022. júl. 23. 02:48
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Nekem van. Egyszerűen meguntam, hogy minden egyes videó előtt minimum egy, de néha már inkább két rohadt reklámot kell megnézni, nem is beszélve a videó közben megjelenő ezernyi reklámról. Mivel zenét is szoktam hallgatni, így még zavaróbbak voltak a reklámok. Ha ez téged is annyira zavar, akkor szerintem simán megéri előfizetni, sokkal nyugodtabban tudod használni utána. Plusz még ott a Youtube Music is, ami megint egy jó pont azoknak, akik inkább zenehallgatásra használják a Youtube-ot.
2022. júl. 23. 05:40
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Igen, főleg a YT Music miatt. Családban elosztjuk és jobban jövök ki mintha csak YT Music-ra fizetnék elő. A reklámok nem igazán zavartak régen se, bár mikor én iratkoztam fel még nem voltak olyan nyomulósak, mint most, böngészőben egyébként is adblockot használok. Illetve ha megnézek egy videót, azzal minimális pénzzel, de támogatom a készítőt.
2022. júl. 23. 05:50
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Használok.

Nincs reklám+Youtube Music a fő szempontok.

2022. júl. 23. 06:38
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Gyerek nézi a meséket, én zenét hallgatok.. 2 éve van előfizum, nekem megéri. TV műsort nem is nézünk, YT miatt megy a TV
2022. júl. 23. 07:04
 7/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
67%
YT Music miatt van YT Premiumom (talán 300Ft-tal több a premium, mint a csak YT Music előfizu). Autóban arról szólhat zene. Előtte Spotify-t használtam, de azon nagyon sok olyan nincs fent, amit én szeretek hallgatni. YT Music viszont sajnos nem cache-el, így ha kicsit is instabil a net (mobilnetnél elő tud fordulni), akkor elhallgat, ha olyat hallgatok, ami nincs letöltve.
2022. júl. 23. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!