Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baj a Paypal fiokommal?

Mi a baj a Paypal fiokommal?

Figyelt kérdés
Kérte, hogy erősítsem meg a szemelyazonossagom. Megtettem, kuldtek egy emailt hogy feloldottak a korlatozasokat de ugyan úgy megvannak azok. Mintha semmi sem történt volna

2022. júl. 21. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2022. júl. 21. 20:27
 2/8 A kérdező kommentje:
19
2022. júl. 21. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg nem egy adathalász scammer emailben levő linkre kattintottál, hogy azonosítsd magad.
2022. júl. 21. 21:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem. A paypal az oldalon kérte.
2022. júl. 21. 21:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Na megoldódott a problémám.
2022. júl. 22. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi volt a magoldás?
2022. júl. 23. 04:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Ugye elküldtem nekik a személyim, rövidesen írtak, hogy feloldották a korlátozást, amit ahogy említettem nem tettek meg akkor, vagyis nekem még mindig korlátozva volt. Aztán pár órával később írtak még egy levelet, ahol megint azt írták, hogy feloldották és akkor már használható volt a fiók
2022. júl. 23. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Értem. Örülök, hogy sikerült! Lehet, nekik kellett pár óra a rendszerük átállításához. De lényeg, hogy működik megint!
2022. júl. 23. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!