Melyik browser tudja ugyanazt, mint az Internet Explorer?
A céges online bank nem tudja a tranzakciókat letölteni ezért mindig kimásoltam aza adatokat excelbe
Az Internet Explorert használtam, mert ott csak simán kimásoltam es beillesztettem es szepen az adatok a megfelelő oszlopba kerültek.
Sem a Chrome, sem az Opera, sem a Mozilla, de meg az edge sem tudja ugyanezt. Az összes adatot az első oszlopba teszik
Tud valaki ajánlani megoldast?
Nagyon off-topic, de ezt annyira tudom "szeretni" a fejlesztői "kultúrában"...
Igaz, hogy már évek óta ismert tény, hogy az Explorer nyugdíjazásra kerül, de még mindig képtelenek voltak a rendszereket úgy megírni, hogy azok normális, aktuális böngészővel is működjenek.
Eleve már az, hogy anno úgy írták meg őket, hogy csak az a szutykot támogassák, azért is járna egy izmos tockos. De hogy azóta sem voltak képesek lépni? Az IE 11 2013-ban, 8 éve jelent meg. (hamarosan már 9.) Az utódjának szánt Edge 2015-ben, 7 éve. Ahol 7 év sem elég ahhoz, hogy egy technikai váltást váltással megküzdjenek, azok a "fejlesztők" inkább mennének utcát söpörni, már ha egyáltalán alkalmasak rá.
Az, hogy egy online bank normális adatexportra sem képes, az megint megérne egy misét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!