Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért van az, ha benne vagyok...

Mért van az, ha benne vagyok az msn-be, néha kiirja, hogy ön egy másik gépen is be van jelentkezve? És kiléptet?

Figyelt kérdés
A munkahelyemne is van msn, de a jelszot nem tudják, ! Vagy hogy van ez ?
2008. dec. 20. 19:33
 1/5 anonim válasza:
100%
Nálam akkor volt ilyen, amikor valaki feltörte az msn-em..elképzelhető hogy veled is ez történt...
2008. dec. 20. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma egész nap ezt csinálta:S

A férjem a mellettem lévő gépen dolgozott én a sajátomon voltam bejelentkezve, egyszer csak fogta magát engem kidobott, amott megbelépett. Nálam kiírta, hogy bejelentkeztem egy másikon...

2008. dec. 20. 19:49
 3/5 anonim válasza:

Ha munkahelyeden nincs bekapcsolva a "Jelszó tárolása", és minden alkalommal te írod be bejelentkezéskor, akkor nincs gond. Azonban, ha magától bejelentkezik, akkor már iylen alalpon más is be tud lépni.

Ezt az msn akkor írja ki, amikor egy másik gépen, programmal bejelentkeznek a te felhasználói neveddel.

Ellenőrizd, hogy a saját gépeden otthon a windos messengeren nincs e esetleg beállítva az automtikus bejelentkezés. Ellenőrizd hogy csak egyszer fut-e az msn (jobb oldalt lent, órától balra, ha kettő teljesen egyforma msn ikon van, akkor fut egyszerre kettő.)

Ha ezek közül egyik se igaz, valaki tudja a jelszavad, vagy valahol bekapcsolva hagyta a jelszó tárolását.

Változtass jelszót!

Valahol itt nézelődj ez ügybe:

[link]

2008. dec. 20. 22:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A munkahelyen nincs beállitva az hogy egyböl bejöjjön az msn, és még is kiirja már többször észrevettem, , lent nem lesz két ikon egyszerre, mert mikor ránéztem az msn-re és kiirta, akkor már engem kiléptetett, tehát ujjra be kell lépni , nem értem, akkor változtatok jelszot, bár nem tudom miért törnék fel egy 39 éves nö msn-ét:(

Köszi, még1x

2008. dec. 20. 22:58
 5/5 anonim válasza:
Szia..nálunk 2 gép van..ha a másikat bekapcsolja férjem, akkor automatice engem kidob, és ott kapcsolódik az msn...de hát ez természtes ha 2 gép van használatban...egyébként ha nem, akkor sajna nemtudom..csak az lehet, hogy valahol valaki belép a tiédre azaz a neveddel (e-mail cimeddel) és jelszavaddal...változtass jelszót és sose add ki senkinek..ezt csak Te tudd..ha valahova belépsz, nem csak msn..ne lássa senki a jelszavadat!!!!..visszaélhetnek vele Jucus
2009. jan. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!