Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A 4 Kids Network szerint mit...

A 4 Kids Network szerint mit lehet csinálni, ha valaki okostévén a Vakáción a Mézga családból a Hamis barátokat akarja nézni, s nincsen se DVD lejátszója, se számítógépe?

Figyelt kérdés

A Vakáción a Mézga család egy történet. A Hamis barátok is a történetnek a része.

Egy okostévét még csak-csak fel lehet szerelni a falra, de egy DVD lejátszó elhelyezéséhez bútor kell. Az is előfordulhat, hogy valaki egy szállodában akarja nézni a Vakáción a Mézga család rajzfilmsorozatot. Meg hiába van az embernek akármennyi pénze, ha a DVD-t nem lehet kapni.

Egy letöltéshez számítógép kell. Csak számítógéppel lehet PENDRIVE-ra felvenni. Ha valaki okostelefonról akar PENDRIVE-ra felvenni, ahhoz is számítógép kell.

2022. júl. 18. 13:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Eddig fent volt a Vakáción a Mézga családból A lakatlan sziget és a Cseberből vederbe. Most már a Vakáción a Mézga családból csak nagyon rövid részletek vannak fent a YouTube-on. Én nem merem feltölteni, mert nem akarom, hogy a fiókomat felfüggesszék.
2022. aug. 13. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valaki okostelefonról akar PENDRIVE-ra felvenni, ahhoz is számítógép kell"

Nem, ahhoz nem kell számítógép, csak egy OTG adapter.

2022. aug. 13. 19:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Ezt a témát még akkor írtam, amikor még a Vakáción a Mézga családból csak a ,,Hamis barátok" című részt tiltották. Akkor még a Mézga családnak az első sorozatából még mind a 13 rész fent volt. Próbáltam engedélyt kérni a rajzfilmsorozatok feltöltésére. Nem tudom, hogy a tulajdonosok mikor szokták megnézni az E-maileket.
2023. jún. 10. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:

"Egy okostévét még csak-csak fel lehet szerelni a falra, de egy DVD lejátszó elhelyezéséhez bútor kell"

Úgy érted nem tudod letenni a padlóra..?

Megemlítem hogy villany is kell. Sajnos ha ez sincs egy migránsok által frissen elfoglalt horgosi házban, ahol a szoba közepén égő tábortűznél sütögetik a frissen levadászott birkahúst, sajnos nem tudják megnézni.. :D

2023. jún. 11. 18:41
 15/17 A kérdező kommentje:

Válasz a 14-esnek: ha fel van szerelve a falra egy tévé, ahhoz csak konnektor kell. Ezzel szemben ha valaki még a XXI. században is videomagnót vagy DVD lejátszót használ, ahhoz elosztó is kell. Még a képcsöves TV-k esetén az emberek állványra helyezték el a videomagnót vagy a DVD lejátszót.

Őszintén bevallom, hogy ha a Mézga családot is ugyanúgy lehetne megnézni, mint a Magyar népmeséket, akkor nem is írnék ilyen kérdéseket. Az tök mindegy, hogy a magyar rajzfilmsorozatokat ki tölti fel a YouTube-ra, de lényeg, hogy fent legyenek.

2023. jún. 11. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha valaki annyira nézni akarja akkor lekapja valahonnan aztán ennyi, meg modern világ, használjuk már ki, én simán telefonról szoktam küldeni TV-re a filmet ha olyan kedvem van, az egész emgy wifin keresztül minden kábel nélkül.
2023. jún. 11. 20:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Az lenne jó, ha a Vakáción a Mézga család is a Kecskemétfilm KFT tulajdona lenne!
2023. aug. 11. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!