Hogyan tudom újra megjeleníteni a PC monitorán az eltűnt gördítő sávot?
Amikor megnyitom a Chrome-ot, a képernyő jobb oldalán meg szokott jelenni egy gördítő sáv egy csúszkával, ami megkönnyíti, precízebbé teszi és gyorsítja a le-fel navigálást különféle web oldalakon. Asztali számítógépem van.
Ez a sáv eltűnt. Hogyan, milyen lépésekkel kell visszaállítani?
A gép újraindítása nem hozott eredményt. 75 éves vagyok, kérem a fiatalok segítségét.
Elsőre a Chrome frissítését próbálnám meg.
Gördítősáv csak akkor jelenik meg, ha az oldal tartalma nem fér bele a képernyőbe. Ha minden belefér, nincs mit görgetni. Ha szükség van mégis, akkor a böngésző saját beépített nagyító funkciójával bele lehet a tartalomba nagyítani.
Ez a Chrome ablak jobb felső sarkában lévő gombra kattintva érhető el, vagy gyorsbillentyűkkel:
Tartalom nagyítása: CTRL+pluszjel
Tartalom kicsinyítése: CTRL+mínuszjel
Vagy egyszerűbben oda-vissza: CTRL+egérgörgő fel/le
A tartalom eredeti méretére visszaállítás: CTRL+0
A GyakoriKérdéseken sincs?
Mert a főoldalon (mint pl. megnyitásnál) nem is kell lennie (hacsak nincs túl felnagyítva).
Kedves mindannyian!
Köszönöm szépen a segítségüket. Még nem tudom egészen felfogni, de sikerült! Végül is a Chrome frissítése javaslatokkal kezdtem. Nagy segítségemre volt az, hogy az angol nyelvű képernyőképek mellett megkaptam a magyar nyelvű utasításokat is! Minden választ mentettem. Isten áldja meg mindnyájukat! Tamás bátya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!