Instagramon ha letiltok valakit, hogy ne lássa a storyjaim, akkor azt nem fogja észrevenni?
Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy tudja, hogy letiltottam. Eddig szerettem értesítőre is be voltam állítva, hogy ha kirakok valamit, akkor jelezze. Ha letiltom a storyból, akkor arról se kap értesítőt? Semmilyen formában nem fog feltűnni? Máskor nekem megjelent másoknál az a rózsaszín kör, amikor storyt tett ki valakit, viszont mivel privát az oldal pl., így nem tudtam megnézni nyilván, de láttam, hogy van kint storyja, mert rózsaszín. Ez sem észrevehető? Tudom ez hülyeség, de érdekelne.2022. júl. 14. 21:56
1/3 anonim válasza:
Amikor letiltasz valakit vagy feloldasz az insta kiírja hogy nem fog róla az illető értesítést kapni vagy bármi ilyesmit.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem letiltani akarom, hanem csak a storyt beállítani, hogy ne lássa. Azt elvileg nem látja, hogy én letiltottam ott, de pont ezért kérdem, hogy ez biztos-e.
2022. júl. 15. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!