Miért nem játssza le a filmet? Total Commanderben összeillesztettem egy fórumról darabokban leszedett filmet..
Figyelt kérdés
Az első CDnél hibátlanul ment a második végén viszont azt írta ki, hogy "Tedd be a következő lemezt vagy add meg a következő célt". Ha okra kattintok, megint ugyanez jön ki, ha könyvtárfára kattintok céllehetőségek jönnek ki (de aztán arra is okot kell nyomni --> lásd egy sorral előrébb) Ha mégsére kattintok, azt írja hibát észlel, és a film utána megy ugyan, viszont hang nélkül. (BSPlayerrel. Neroval pedig egyik fele megy, másiknál nincs kép)
Aztán letöltöttem a HJSplitet, megpróbáltam azzal is. Most csinált két db (.cd1 és .cd2 kiterjesztésű fájlokat) ám ezek pedig ismeretlen alkalmazások. Szóval nem tudom...
2008. dec. 20. 16:33
11/11 A kérdező kommentje:
Rájöttem... kb 1 hónap után segítséggel rájöttem, hogy bizony codec nincs.:DD Az a vicces, hogy erre egyáltalán nem is gondoltam...:D Azért köszönöm szépen.=) És persze akkor így Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!=)
2008. dec. 24. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!