Az eBay visszautalt nekem X $-t paypal-en de nem érkezett meg. Miért?
Figyelt kérdés
Kb úgy fél napja érkezett meg az e-mail hogy átküldték és a paypal accountomon be kell jelentkeznem. Ezt megettem de nincs ott semmi.2010. szept. 21. 16:10
1/2 Hintalow válasza:
Tehát visszakaptad egy általad vásárol termék árát.
Hogy fizetted? A paypal számládra utaltál pénzt és onnan utaltad az eladónak? Ebben az esetben a paypal számládra érkezik vissza, még aznap vagy másnap.
Vagy pedig (ami valószinűbb) bankkártya van kapcsolva a paypal számlához, és közvetlenül a folyszámláról bankkártyás vásárlásként csináltad? Ebben az esetben a folyószámlára fog visszaérkezni a pénz, de ez hosszabb 1-3 banki munkanap.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi már rájöttem. Az volt hogy visszautalták, de onnan vmiért rögtön átutalódott a kártyára (tehát a számlára. Csak az a fura hogy erről nem kaptam értesítő e-mailt, csak arról hogy az ebay visszautalta (de azt a mailt az ebay küldte) és akkor még vagy 3 nap volt mire megérkezett a számlára.
2010. szept. 26. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!