Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ügyfélkapun az új szisztémában...

Ügyfélkapun az új szisztémában hol találom meg a tárhelyemet, ahova jönnek levelek pl. NAV -tól (is)?

Figyelt kérdés
A régi 'rendszer'ben tudtam, megtaláltam....az újban azt sem tudom, merre induljak el.
2022. júl. 13. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:

tarhely.gov.hu

De ha a régi ügyfélkapu felületen (ugyfelkapu.magyarorszag.hu) bejelentkezel, akkor is ki fogja írni:

" Tájékoztatjuk Önt, hogy ezen a portálon megszűnt a dokumentumfogadás és -küldés. Ide kattintva bejelentkezhet az új Portálra," - ez pedig rögtön a bejelentkezés utáni első ablakban ki van írva, ez fogad belépéskor.

Ide viszont csak akkor tudsz keveredni, ha nem kézzel írod be a magyarorszag.hu címet (az ügyfélkapu korábbi elérhetősége), hanem ha Google-ben rákeresel az ügyfélkapura és megnyitod az első találatot.

Ha a magyarorszag.hu oldalt nyitod meg a címsorba írással, mint az ügyfélkapu korábbi elérhetőségét, akkor pedig a nagy "bejelentkezés" gomb utáni felületen a bal sávban lévő boríték ikonra kattintva jön be a tarhely.gov.hu

2022. júl. 13. 19:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2022. júl. 14. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!