Youtube-on egyik bejelentkezésemmel 1 további kommentjét látom adott felhasználónak, másikkal 3-at kínál fel, ez miért van?
Hat ha itt valaki “letiltott” valamit, az a másik lány lesz, nem a youtuber.
Bizonyos adatvédelmi beállítások, nem tudom most milyen lehetőségek vannak ott.
Aki a videókat készíti, az nem tud olyat csinálni, hogy X feliratkozók a ne lassa Y feliratkozónak a kommentjeit.
Nem tudom, azért raktam idézőjelbe, hogy letiltotta.
Valamilyen adatvédelmi beállítás, korlátozás, vagy youtube hiba.
A válaszom arra irányult, hogy ezt az a személy szabályozza, akinek a profiljára kattintasz, és nem a videós, akiről szó van.
6: ilyen is van. de mindig többet kínál fel, alapesetben, ha van annyi kommentje az adott csatornán, akkor 3 továbbit kínál fel. A fő profilommal, amivel "kutakodni" szeretnék, amivel követem ennek a youtuber srácnak a csatornáját, azzal csak 1 további kommentjét kínálja fel a hölgynek. Ha a másik, nem feliratozós felh.nevemmel olvasom a kommenteket, akkor az adott csajnak mindhárom további kommentjét felkínálja.
Próbálom érzékeltetni: mondjuk Petinek hívják a youtubert. Engem Katának hívnak, van 2 accountom. A Katicával bekövettem Petit, a Katalinnal nem. Van egy Saci nevű követője is Petinek.
Ha a Katica accounttal (ezzel követem Peti oldalát) olvasgatom a kommenteket, akkor Sacinak csak 1 további kommentjét látom. Ha a Katalinnal lépek be (ezzel nem követem Peti oldalát), akkor Saci mindhárom kommentjét látom. Peti engem korlátozott Saci kommentjeinek az olvasásában? Vagy Saci neszelt meg valamit, és Katicát korlátozta?
Elsőre is értettük a helyzetet, de Peti továbbra sem tudja korlátozni, hogy te Sacinak milyen kommentjeit látod.
Ezt vagy Saci korlátozta(ez a valószínűbb), vagy csak ilyen remekül működik a YouTube (ez kevésbé valószínű).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!