Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogyan tudom azt...

Facebookon hogyan tudom azt megcsinálni hogy az oldalamon ne tűnjenek el a kedvelések? (Mert ugye kiírta hogy majd megszűnnek a kedvelesek és csak követők maradnak)

Figyelt kérdés

2022. júl. 12. 16:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Sos holnapig kell
2022. júl. 12. 19:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Na mindegy, akkor úgy kérdezem, hogyan lehet visszaállítani :D
2022. júl. 13. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok nagy facebooker, de valószínűleg sehogy, ha tényleg megszüntette valamilyen okból. A rendszerek nem úgy működnek, hogy valamin változtatunk, de azért valami lehetőséget adunk arra, hogy mégse kelljen használnia annak így, akinek nem tetszik. "A like gomb is megszűnik, helyette csak követni tudjuk majd az oldalakat, hiszen sokszor előfordult, hogy sokkal többen kedvelték az oldalakat, mint követték őket." Ez meg összességében egy elég nyomós és teljesen jogos indok amúgy.
2022. júl. 21. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!