Vodafone 5G sebesség?
Figyelt kérdés
212 mb/s. Mennnyire jó 5g hálózaton?2022. júl. 10. 16:49
1/3 anonim válasza:
Nagyon jó, de élvezd amíg tart, mert most még kb senki se használ 5G hálózatot, de ez nem marad így, 2 éven belül az adatforgalom 70%-a átkerül a 4G-ről 5G-re, így akár az is lehet, hogy bizonyos helyeken 4G-n jobb sebességet mérsz majd mint 5G-n.
2/3 anonim válasza:
Két dolog is új volt nekem a héten. Valamelyik frissítés következtében már nem kell a második SIM kártyának lekapcsolódnia a hálózatról, ha 5G-t akarok használni, így még a mobilnetes kártya (Yettel) 5G-t használ, addig a másik kártya 4G-n működik. Aztán egy vidéki városközpontban járva megláttam az 5G ikont a telefonomon, ami az adott hálózat elérhetőségét jelenti. Akkor már mértem egy sebességet is, kevéssel 500 Mbps felett volt, itt leesett az állam. Szóval nem rossz a 212 Mbps, de az 500 Mbps egy kicsivel több. Mondjuk nem boldogít, otthon a Yettel 10 Mbps alatt tud, hiába a 4G, ha állítólag cellahatáron vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem is csak a belvárosban van 5G. ( Miskolc ) ahol lakok. Csak sima 4G, ami nekem is 10-15 mb/s.
2022. júl. 11. 04:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!