Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon bejeloltem valakit,...

Facebookon bejeloltem valakit, pár szot beszeltem vele Ebbol ip cimem kitudjs deriteni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmiből nem tudja, mivel az oldal nem jelenít meg ilyen adatot senkinek. Az IP címből pedig nem következik semmilyen személyes adat, az egy gépet azonosít és nem embert. Ha meg is tudná valaki az IP címedet, akkor sem tudná belőle azt megtudni, hogy ki használta az eszközt.
2022. júl. 6. 17:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt irta intezi ip cimem, vigyazzak magamraxd
2022. júl. 6. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Üres fenyegetés, csak a szája jár. Ugyanaz a duma, mint hogy "bemérlek és megkereslek", "tudom az IP-det, megyek a házadhoz", "van egy hacker ismerősöm aki majd kideríti/feltör téged". Hagyd rá, aki ilyen hülyeségeket beszél, egy percig nem kell komolyan venni. Remélhetőleg nem mondtál vagy küldtél neki semmit amivel visszaélhet vagy szarul jöhetsz ki belőle, és akkor le is lehet építeni. Zsaroló, fenyegetőző emberrel felesleges kommunikálni.
2022. júl. 6. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Üres fenyegetőzés. Az ilyennel nem szabad szóba állni. Egy darab IP cím alapján egy átlag ember nem talál meg senkit. aki meg hozzáfér azokhoz az adatokhoz ahol ez kideríthető nem fog ilyennel kockáztatni egy brutális kártérítési pert. Csak a szája nagy. Nem kell komolyan venni. Rád akart ilyeszteni.
2022. júl. 6. 17:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja nem semmi olyat, róla hallotam elég érdekes dolgot, gondoltam leirom neki hogy mit beszelnek rola es ezt kaptam ra
2022. júl. 6. 17:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Elég érdekes dolgot ano talkon irtak nevet h miket csinal kicsit eleg durva. Es elkuldtem neki😅
2022. júl. 6. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
ip cím alapján legtöbb helyen a szolgáltató helyét mutatja.
2022. júl. 7. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!