Facebookon hogy tudom letiltani, hogy idegenek reakciót nyomhassanak a posztjaimra?
Egy vadidegen nő most nyomkodta végig a "haha" reakciót a legutóbbi posztjaimra (vagy 10 bejegyzésre egyesével).
Már nem ez az első eset.
Elég bosszantó, hogy őszinte legyek, és nem tudok rájönni miért csinálják. (Ha valakinek van tippje, szívesen elolvasom)
A kommentelést azt hiszem be lehet állítani, hogy ki tudjon... Azt hol tudom megszabni, hogy csak ismerőseim nyomhassanak reakciót a posztjaimra?
(Ne írjátok hogy csak az ismerőseimmel osszam meg a posztokat. Nem személyes dolgokat posztolok hanem közérdekűt, pl programok a városban, segítségkérések/adománygyűjtések, felhívások, ismeretterjesztő posztok, rokon vállalkozásának a hirdetései, szóval pontosan azért osztom meg ezeket hogy minél többen lássák.)
Hátha elkerülte a figyelmedet:
"(Ne írjátok hogy csak az ismerőseimmel osszam meg a posztokat. Nem személyes dolgokat posztolok hanem közérdekűt, pl programok a városban, segítségkérések/adománygyűjtések, felhívások, ismeretterjesztő posztok, rokon vállalkozásának a hirdetései, szóval pontosan azért osztom meg ezeket hogy minél többen lássák.)"
Itt csak a kommentelést találom, azzal nincs bajom, még sose kaptam zavaró kommentet, de tudnám törölni ha ilyen történne. A reakciókat viszont se törölni, se megelőzni nem tudom eddig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!