Ez mit jelent az Instagramnál?: Letiltott az illető?
Ez egy instagram oldal, csak sajnos két részletben tudtam belinkelni.
Ha letiltott, nem tudom miért tette, holott semmi rosszat nem tettem. Csak néha közzétettem róla egy-két képet meg egy vele kapcsolatos dolgot meg megjelöltem azokban a bejegyzésekben, amikez közzétettem róla. Töröljem le azokat? Vagy a megjelölés miatt tehette, ha megtette?
Ha amiatt tette, akkor töröljem a megjelölést?
Egy másik énekesről is szoktam képeket meg videókat posztolni. Meg más vele kapcsolatos dolgokat is. Sőt! Meg is szoktam jelölni a bejegyzésekben, de nála soha nem tapasztaltam ilyent. Ő még néha lájkolni is szokta ezeket.
Ha letörlöm vele kapcsolatos posztokat vagy a megjelöléseket, akkor felold?
Amúgy csak azt posztolom a zenészekről, ami annyiranagyon tetszik, de nem mindig látok olyant. Nem sokszor posztolok.
Ez az énekes valószínűleg azért tiltott le(ha tényleg úgy volt), mert híres, a másik énekes meg azért nem tiltott le sosem, mert nem annyira híres?
A hírességek már kevés velük kapcsolatos bejegyzésért is megteszik ezek szerint, akik meg nem olyan népszerűek, azok meg nem?
Amúgy akkor meg miért nem ír ki valamit az Instagram, hogy”Ne tedd közzé ezt a bejegyzést!” vagy ilyesmi?
Hogyan lehet úgy posztolni az illetőről, hogy emiatt ne tegye meg? Mit kell csinálni?
Talán korlátozott.
Posztolj úgy, hogy nem jelölöd meg a képen, hanem csak odaírod a nevét pl.
Okes, utánanéztem jobban, csak név alapján néztem, bocsi.
Neki meg úgy néz ki nincs instagramja, mert a nickelback sem jelöli meg a képeken, amíg másokat meg igen.
Akit te megjelöltél a képeken, az is valószínű csak egy rajongó volt, aki csinált egy profilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!